Technologia produkcji
Do produkcji pieczywa chrupkiego wykorzystujemy nowoczesną metodę o nazwie ekstruzja. Jest to wysokotemperaturowy i wysokociśnieniowy proces wypieku produktów z najlepszej jakości surowców zbożowych.
Czytaj więcej poniżej.
Technologia produkcji
Do produkcji pieczywa chrupkiego wykorzystujemy nowoczesną metodę o nazwie ekstruzja. Jest to wysokotemperaturowy i wysokociśnieniowy proces wypieku produktów z najlepszej jakości surowców zbożowych.
Czytaj więcej poniżej.
Technologia produkcji
Do produkcji pieczywa chrupkiego wykorzystujemy nowoczesną metodę o nazwie ekstruzja. Jest to wysokotemperaturowy i wysokociśnieniowy proces wypieku produktów z najlepszej jakości surowców zbożowych.
Czytaj więcej poniżej.
HISTORIA | TECHNOLOGIA | TAGI |
---|---|---|
Firma Chaber jest jednym z czołowych producentów pieczywa chrupkiego. Czytaj więcej... | Do produkcji pieczywa chrupkiego wykorzystujemy nowoczesną metodę. Czytaj więcej... | Pieczywo chrupkie Maca Jaśki Pieczywo bezglutenowe Pieczywo bezcukrowe |
Wszystkie prawa zastrzeżone - Chaber S.A.